Det Maritime Ungdomshus Amager Strand

Opdateret 20. juli 2020

 

DET MARITIME UNGDOMSHUS genåbner efter skolesommerferien. Vi ved dog endnu ikke i hvilket omfang.

Ønsker du at booke tid, kan du skrive til 37903@buf.kk.dk. Der kan max. bookes 5 dage frem til uge 42. Vær specifik - skriv hvilke dage du ønsker og hvilket tidspunkt på dagen (kl. 9-12 eller kl. 9.30-12.30). Fredage kan der ikke bookes tid.

Når alt igen er vendt tilbage til normal procedure, vil vi opstarte vores nye bookingsystem. Hold øje med hjemmesiden her.

 

ER DU KLÆDT PÅ TIL BØRN MED PÅ VANDET?

Husk at du skal have godkendte livredderprøver, førstehjælpskursus, sikkerhedskurser i de fartøjer du skal sejle med børn i og Superbrugerkurser i de fartøjer du vil anvende på vandet.

OBS! Ultimo august/september udbyder vi igen førstehjælpskurser og sikkerhedskurser. Hold øje med siden her eller på BUF Akademi. 

Al sejlads med børn og unge i skoler og institutioner betegnes som erhvervssejlads. Med mindre man er instruktør (DKF) må sejlads kun foregå i områder som er godkendt som "meget beskyttet farvand".

Det Maritime Ungdomshus Amager Strand er bemyndiget til at godkende farvande til erhvervssejlads. Kontakt os på 37903@kk.dk med forespørgsel eller ring på 27597727 (Erik Hauerberg).