Det Maritime Ungdomshus Amager Strand

Sidste Nyt 9. januar 2020

- FØRSTEHJÆLPS- OG SIKKERHEDSKURSER I 2020 LIGGER SNART PÅ BUF-AKADEMI.

- HAR DU ØNSKER TIL UDESKOLEDAGE ELLER ET UNDERSTØTTENDE FORLØB I GEOGRAFI ELLER BIOLOGI KAN VI I SAMARBEJDE AFTALE EN ELLER FLERE DAGE MED PRAKTISKE ØVELSER UDENFOR.

-  FRA FORÅRET 2020 SKAL TIDSBESTILLING (BOOKING) SKE I VORES NYE BOOKINGSYSTEM. HOLD ØJE MED HJEMMESIDEN HVORNÅR DET TRÆDER I KRAFT.

 

- ER DU KLÆDT PÅ TIL BØRN MED PÅ VANDET?

Husk at du skal have godkendte livredderprøver, førstehjælpskursus, sikkerhedskurser i de fartøjer du skal sejle med børn i og Superbrugerkurser i de fartøjer du vil anvende på vandet.

Mangler du et eller flere kurser eller prøver kan du se her ("Kurser og prøver" i menuen) hvornår de ligger og hvordan du tilmelder dig.

- BOR I TÆT PÅ ET FARVAND HVOR I GENRE VIL SEJLE MED BØRN OG UNGE?

Al sejlads med børn og unge i skoler og institutioner betegnes som erhvervssejlads. Med mindre man er instruktør (DKF) må sejlads kun foregå i områder som er godkendt som "meget beskyttet farvand".

Det Maritime Ungdomshus Amager Strand er bemyndiget til at godkende farvande til erhvervssejlads. Kontakt os på 37903@kk.dk med forespørgsel eller ring på 27597727 (Erik Hauerberg).

 

 

  

Projekt, Maritime Aktiviteter i Naturen er afviklet med støtte fra Friluftsrådet i perioden 1.5.2016 til 31.10.2016, og tiltaget er blevet implementeret i institutionens faste aktiviteter siden.

Billedresultat for Logo Friluftsrådet