Velkommen til Fritidscenter Strand

Kære forældre til kommende børn og unge i Fritidscenter Strand!
Fritidscenter Strand (FC Strand) er en fritids og ungdomsklub på Amager, fordelt på flere enheder/matrikler. I øverste menu kan du læse lidt mere om hvad de enkelte enheder byder på at aktiviteter, fysiske rammer, personale mv. Vi glæder os til at byde jeres børn og unge velkommen.

FC Strand tilbyder et samlet klubtilbud i jeres lokalområde som henvender sig til de ældre børn fra 10-18 år.

Fritidscenter Strand Har til huse på følgende adresser:
Fritidsklubben på Kongovej 26. Normeret 230 fritidsklubbørn 10 – 14 år.

Det Maritime Ungdomshus-Amager Strand (DMUAS), Amager Strandvej 11-13. Normeret til 85 fritidsklubbørn 10 – 14 år.

Fritidsklubben på Messinavej 32. Normeret til 35 fritidsklubbørn 10 – 14 år.

Københavns Gokartbane, Kraftværksvej 10. Normeret til 20 fritidsklubbørn 10 – 14 år og 30 ungdomsklub unge 14 – 18 år.

Ungdomsklubben "Store Krog",  Amagerbrogade 262 i stuen. Normeret til 30 ungdomsklubunge (14-18 år).

Ungdomsklubben "Strand". Normeret til 50 ungdomsklub unge. Ungdomsklubben opholder sig om sommeren i Det Maritime Ungdomshus-Amager Strand og om vinteren på Kongovej 26.

Alle børn bliver ved klubstart fordelt på fritidscentrets klubmatrikler, således at de er tilknyttet én klub, hvor de dagligt kan komme efter skole. Dog vil der være mulighed for at børnene, efter aftale eller i følgeskab med vante pædagoger, besøger de andre klubber i fritidscentret og benytter deres faciliteter og aktivitetstilbud.

Der er tilknyttet en teamkoordinator til hver klubmatrikel som koordinerer personaledækningen og de daglige pædagogiske aktiviteter.
Har i yderligere spørgsmål vedr. Fritidscenter Strand, er i meget velkomne til at kontakte mig på nedenstående mail eller mobil tlf.
De bedste hilsner
Rasmus Fredberg Knudsen
Pædagogisk leder i Fritidscentret Strand. Mail: Mail: rasknu@kk.dk
Mobil tlf.: 24 94 03 52 (Læg evt. besked, så vil du blive ringet op).

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene.
Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.
Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.